(P) Vara vine cu noi ansambluri rezidenţiale in Sudul Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sudul Capitalei rămane în continuare zona cu cea mai puternică dezvoltare imobiliară din Bucureşti sau din împrejurimi. Dovadă stau atât vânzarile, cât şi proiectele care se anunţă în fiecare an. Astfel încat, vara acestui an aduce pe harta ansamblurilor rezidentiale cu apartamente noi din Popesti-Leordeni, înca două ansambluri noi-nouţe.

Viva Residence este proiectul ce îşi doreşte să lanseze o nouă tendinţă în ceea ce priveşte tipul de locuinţe oferite românilor. Vorbim astfel despre adevarate bungalow-uri, şi nu ne referim la acele case facute din lemn sau împletituri de trestie, asa cum este descris cuvantul bungalou în Dictionarul Explicativ al Limbii Române, ci la locuinţele cochete, cu verandă, al caror model este atat de apreciat pe alte continente. Mai exact este vorba de vile însiruite, cu mansardă şi curte proprie.

Dar ce este cel mai important este faptul că preţul pentru o astfel de vilă este similar cu cel al unui apartament vechi din Bucureşti şi doar cu puţin mai mare comparativ cu un apartament cu două camere din Olteniţei sau cu un apartament cu două camere din Berceni. Astfel, deşi fiecare proprietate are o curte de 200 de metri pătraţi, preţul nu depăşeste 75.000 euro. Mai exact, o casă cu o suprafata utilă de 79 metri pătraţi costă 69.900 euro, iar una de 89 metri pătraţi are un preţ de 74.900 euro. 


Un alt proiect care va fi cu certitudine pe gustul cumpărătorilor de locuinţe este Family Residence 2. Vorbim de certitudine pentru că primul ansamblu Family Residence a avut un succes foarte mare, fiind deja vândut în cea mai mare parte. Ambele ansambluri urmează aceeaşi reţetă: în cea mai mare parte sunt compuse din garsoniere şi apartamente cu două camere, iar spaţiul exterior aferent imobilelor este foarte generos, fiind împarţit în curte interioara cu alei şi trotuare şi spaţii verzi amenajate, parcuri (zone) de joacă amenajate pentru copii, barbeque, foişor pentru recreere şi petrecerea timpului liber, magazine mixte, gradiniţă (program normal şi after school), parcare supraterană pe 2 niveluri.

Totuşi există câteva diferenţe faţă de primul proiect care vine cu propuneri noi atât în arhitectură cât şi în structura pe verticală şi pe orizontală a noului imobil, deoarece s-a ţinut cont de experienţa acumulată din prima etapă, astfel încat să existe o bună corelaţie între suprafaţa fiecărui apartament, confort, finisaje şi nu în ultimul rând preţul de achiziţie propus. S-a încercat o împartire cât mai echilibrată pe fiecare nivel, unde vom găsi garsoniere simple, garsoniere duble, apartamente cu două camere şi apartamente cu trei camere. Ideea principală de la care s-a pornit în proiectarea ansambului Family Residence Berceni a fost însasi noţiunea de familie, cu necesităţile curente ale acesteia. Indiferent că vorbim de familii la început de drum, în formare sau la familii cu copii, ori mai multi membri, cu diferite stiluri de viaţă, toate îşi vor regăsi în interiorul ansamblului, imobilul care sa le satisfaca dorinţele, nevoile.

Prin varietatea ofertei, prin compartimentarea diversificată şi prin modalităţi de plată flexibile, apartamentele din cadrul Family Residence Berceni, nu sunt doar atractive, speciale, deosebite ci şi, cel mai important aspect, ele sunt accesibile oricărei familii.

Un alt lucru esenţial care face diferenţa între apartamentele cu două camere din Popesti-Leordeni sau garsonierele din Berceni vândute de Premier Service şi alte companii imobiliare este oferta de preţ, pe care compania din Sud o propune cumpărătorilor. Astfel încat, garsonierele vor avea în această vară preţuri mult mai scăzute faţă de lunile sau anii anteriori. Dar pentru a afla care sunt aceste oferte speciale va invitam sa intrati în Târgul Imobiliar Online sustinut de Premier Service sau să urmăriţi următorul comunicat de presa, care va fi remis in cursul saptamanii viitoare, cu ocazia participării companiei la Târgul Imobiliar Project Expo.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite