UniCredit Bank finanţează prima fază a proiectul office AFI Business Park Cotroceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

AFI Europe , dezvoltatorul centrului comercial Afi Cotroceni, a  semnat un acord de finanțare în valoare de 13,4 milioane de euro cu UniCredit Bank Austria pentru dezvoltarea primei clădiri de birouri de clasă A din cele cinci unități incluse în cadrul proiectului AFI Business Park Cotroceni din Bucureşti.

“Suntem impresionați de receptivitatea reprezentanților băncii și deschiderea lor de a aproba această finanțare având în vedere condițiile actuale din piață. Semnarea acordului de finanțare garantează finalizarea cu succes de către AFI Europe a primei faze a proiectului AFI Business Park Cotroceni”, a declarat David Hay, CEO AFI Europe Romania, într-un comunicat de presă.

AFI Business 1 este prima clădire de clasă A din cadrul AFI Business Park Cotroceni. La finalizare, proiectul va include cinci clădiri de birouri de clasă A cu o suprafață totală închiriabilă de circa 70.000 de metri pătrați.

AFI Europe a început construcția primei clădiri de birouri AFI Business 1 în iunie 2011 și estimează ca dată de finalizare 1 August 2012. Principalii clienți ai clădirii de birouri vizați de către dezvoltator sunt reprezentați de companii locale și multinaționale din industria IT și de telecomunicații, domeniul financiar și asigurări.

AFI Business 1, prima fază a proiectului, va avea o suprafaţă construită de aproape 14.000 de metri pătrați din care suprafața închiriabilă va fi de aproximativ 11.000 de metri pătraţi distribuți pe 10 etaje la suprafață și două etaje subterane şi va dispune de 185 de locuri de parcare pentru angajaţi. În plus, clienții și vizitatorii pot beneficia de parcarea mall-ului aflat în imediata apropiere, care oferă încă 2.500 de locuri disponibile.



Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite