Săptămâna viitoare are loc târgul de construcţii. Câte companii vor participa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Companii din sectorul construcţiilor se vor aduna la sfârşitul saptămânii viitoare la Romexpo
Companii din sectorul construcţiilor se vor aduna la sfârşitul saptămânii viitoare la Romexpo

Construct Expo şi Ambient Expo, două expoziţii care se adresează construcţiilor şi amenajărilor interioare, vor avea loc în perioada 29 martie – 1 aprilie, la Romexpo. La expoziţii vor fi prezente peste 260 de companii.

„Peste 260 de firme specializate în tehnologii, echipamente, utilaje şi materiale pentru construcţii sau sisteme pentru finisaje, amenajări, piscine, mobilier şi decoratiuni, reprezentând 21 de ţări, vor expune, în perioada 29 martie – 1 aprilie 2012, în cadrul Centrului Expozitional Romexpo, cele mai noi produse şi inovaţii din domeniu”, de arată într-un comunicat remis de organizatorii evenimentelor.

Pentru ediţiile din acest an, Romexpo a colaborart cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România şi partenerii săi - Universitatea de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu” Bucureşti, Patronatul Producătorilor de Tâmplărie Termoizolantă, Asociaţia Patronală pentru Piscine şi Wellnes, Asociaţia Industriei de Vopseluri din România, precum şi Asociaţia Producătorilor de Materiale pentru Construcţii din România, Asociația Română a Electricenilor, Echipa PRISPA România şi Asociaţia Montatorilor de Pardoseli din România.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite