Insulele private devin pustii. Bogaţii nu mai vor să trăiască în paradis FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Insulă scoasă la vânzare
Insulă scoasă la vânzare

În urmă cu câţiva ani, insulele private erau la mare căutarea deoarece le ofereau bogaților intimitate, iar acum aceștia fug din paradisuri deoarece au înțeles că liniștea costă mai mult decât valorează, potrivit Daily Mail.

Aproximativ 600 de insule sunt scoase la vânzare în întreaga lume, cu preţuri cuprinse în 50.000 de dolari şi 100 de milioane de dolari.

FOTOGALERIE CU INSULELE SCOASE LA VÂNZARE

Insulă scoasă la vânzare

Spectaculoasa insulă Petra, din apropierea New Yorkului, este de vânzare de ani întregi. Preţul este disponibil doar la cerere.

Insula Allen de pe coasta Washington a apărut pe piaţă în 2005, la preţul de 25 de milioane de dolari, însă acum proprietarii cer 13,5 milioane de dolari.

Printre problemele cu care se confruntă bogătaşii pe insulele lor private sunt lipsa electricităţii, costurile enorme de întreţinere şi speciile de animale şi de plante pe cale de dispariţie. De exemplu, Nicolas Cage a scăpat de proprietatea sa de 3 milioane de dolari di Leaf Cay, Bahamas, întrucât nu a putut să îşi construiască o vilă de lux din cauza unei reptile pe cale de dispariţie. Cântăreaţa Celine Dion încearca să-şi vândă insula din Canada cu 30 de milioane de dolari.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite