Immochan vrea să facă pe platforma Tractorul inclusiv locuinţe ieftine care să se încadreze în “Prima Casă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reprezentanţii Imm Auchan nu au vrut să spună cât a costat terenul de la Tractorul Braşov.
Reprezentanţii Imm Auchan nu au vrut să spună cât a costat terenul de la Tractorul Braşov.

Immochan, divizia imobiliară a retailerului francez Auchan, investeşte 55-60 de milioane de euro în prima fază a proiectului imoboliar de pe fosta platform industrial Tractorul din Braşov, suma neincluzând terenul.

"În prima fază a proiectului Coresi vom dezvolta partea de retail pe o suprafaţă de 24 de hectare -un hypermarket de 15 mii de metri patrati, un shopping mall de 25 de mii de metri patraţi şi o parcare de 30 mii de metri pătraţi. Investiţia se va ridica la 55-60 milioane de euro", a declarat Tatian Diaconu, director imobiliar Immochan.

Prima fază a proiectului va fi livrată în decembrie 2012. În faza a doua a proiectului se va dezvolta un parc de retail - Koresi Retail Park - 15 hectare. Proiectul va mai avea un ansamblu rezidenţial pe o suprafaţă de 26 de hectare.

"Vrem să construim locuinţe ieftine astfel încât să le vindem cu un preţ de sub 50.000 de euro pentru a ne încadra în programul Prima Casă", a mai spus Tatian Diaconu. În următoarele etape vor mai fi dezvoltate un parc tehnologic şi unul office.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite