IMAGINI SPECTACULOASE cu cele mai luxoase camere de hotel din Orientul Mijlociu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hotelul The Emirates Grand Palace
Hotelul The Emirates Grand Palace

Apartamentele din hotelul The Emirates Grand Palace sunt cele mai luxoase camere de hotel din Orientul Mijlociu, potrivit "Business Insider".

Peisaje spectaculoase, lux, construcţii grandioase, arhitecturi impresionante, acestea sunt ingredientele necesare pentru a te simţi precum un şeic. Iar în cele mai luxoase apartamente din Orientul Mijlociu nu ai cum să nu te simţi extraordinar având în vedere servicile oferite de hotelul The Emirates Grand Palace.

FOTOGALERIE CU CELE MAI LUXOASE CAMERE DE HOTEL DIN ORIENTUL MIJLOCIU

Apartament de lux

Apartamentele din cadrul hotelului de lux din Emiratele Arabe Unite sunt de-a dreptul impresionante. Fiecare cameră de hotel regală are trei dormitoare, trei balcoane, o cameră unde se poate lua masa şi o cameră pentru relaxare. Impresionată este dimensiunea unui astfel de apartament regal care poate ajunge la peste 2.000 de metri pătraţi. Dar şi preţul este pe măsură: 14.000 de dolari pentru o noapte.

Toate camerele de hotel sunt dotate cu echipamente de ultimă generaţie. Pe lângă aceste privilegii mai aveţi la dispoziţie timp de 24 de ore şi un majordom.

Hotelul The Emirates Grand Palace a fost construit cu o investiţie de 3 miliarde de dolari. Hotelul are o plajă privată, 394 de camere, două săli de fitness, un SPA luxos,12 restaurante, două baruri, magazine şi propriul heliport.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite