FOTOGALERIE Cum arată cea mai scumpă proprietate executată silit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea mai scumpă proprietate executată silit este poziţionată în partea superioară a turnului de lux St. Regis din San Francisco şi a fost vândută cu 28 de milioane de dolari, potrivit zerohedge.com.

CLICK PE POZE PENTRU FOTOGALERIE!

image

Această proprietate a fost executată silit de Bank of America şi a fost cel mai valors activ imobiliar al băncii.

Imobilul a fost scoas la licitaţie la preţul de 35 de milioane de dolari, dar a fost achiziţionat cu suma de 28 de milioane de dolari, astfel devenind cea mai importantă tranzacţie din istoria oraşului.

Oricine ar fi cumpărat proprietatea executată silit, probabil, că a făcut o afacere bună având în vedere că banca a cerut un preţ cu 50% mai mic, faţă de cât era evaluată proprietatea în 2008 de dezvoltatorul Victor MacFarlane. În 2009, preţul imobilului a fost ajustat la 49 de milioane de dolari.

Proprietatea cu şase dormitoare, şapte băi este practic un hotel privat. Acest mic palat are cascadă în foaier şi un dormitor central de 2.500 de metri pătraţi.

Nu se ştie detalii despre cumpărător, dar dacă agentul implicat ar fi luat un comision de 6%, înseamnă că brokerul imobiliar ar fi încasat o sumă de 2,1 milioane de dolari în urma tranzacţiei.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite