FOTOGALERIE Cum arată cele mai mici case din lume

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Casă realizată din obiecte aruncate
Casă realizată din obiecte aruncate

Unii oameni îşi doresc să deţină un spaţiu în care să locuiască, chiar găsesc soluţii ingenioase când vine vorba de case ecologice de dimensiuni mici. Aşadar, americanul Derek Diedricksen poate construit o locuinţă mică ecologică pentru 200 de dolari din obiecte menajere aruncate, potrivit Daily Mail.

Fabricate din resturi menajere, casele mici, ale lui Derek Diedricksen costă doar 200 de dolari. Deorece casele au o suprafaţă mică, stilul lor este definit prin obiectele decorative.

CLICK MAI JOS PENTRU FOTOGALERIE

Una dintre casele făcute din obiecte menajere aruncate

Componentele caselor sunt mai vechi de 33 de ani, iar acestea sunt obiecte de uz casnic care au fost aruncate la gunoi. Aşadar, sticla de la partea din faţă a maşinii de spălat este transformat într-o fereastră.

Cea mai mare casă construită de Diedricksen este Gypsy Junker şi are o dimensiune de 7,3 metri pătraţi. Casa Gypsy Junker se face din paleţi de transport, ferestre contra furtună şi dulapuri de bucătărie aruncate.

Diedricksen a asamblat adăposturile portabile în curtea sa, iar dimensiunile acestora pornesc de la 1,2 metri şi pot ajunge până la 7,3 metri pătraţi.

„Am fost întotdeaun pasionat de arhitectura locuinţelor mici. La aniversarea mea de 10 ani, tata mi-a dat <<Case mici>>, scrisă de arhitectul Lester Walker”, a declarat Diedricksen pentru "New York Times".

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite