FOTOGALERIE Imobiliare la înălţime. Vile construite pe acoperişul unui mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vilele de pe acoperişul centrului comercial din Hunan
Vilele de pe acoperişul centrului comercial din Hunan

Într-un oraş foarte populat precum Zhuzhou, Hunan, constructorii s-au gândit să exploateze fiecare spaţiu, astfel aceştia au ridicat câteva vile pe acoperişul mallului Jiutian International Plaza, potrivit Daily Mail.

Zhuzhou este al doilea oraş ca mărire din provincia din sudul Chinei, Hunan. Oraşul are o populatia de aproape patru milioane de oameni, dintre care peste 800.000 locuiesc în cele patru districte urbane centrale.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIA CU VILELE DE PE ACOPERIŞUL CENTRULUI COMERCIAL DIN ZHUZHOU

Vilele de pe acoperişul centrului comercial din Hunan

Motorul acestui oraş este centrul industrial, care este specializat în metalurgie, construirea de maşini, produse chimice şi materiale de construcţii.

Mallul din oraşul Zhuzhou, Jiutian International Plaza, este locul unde se întâlnesc cei mai importanţi angrosişti de încălţăminte din regiune. Constructorii au fost chiar îndrăzneţi prin faptul că au ridicat câteva vile pe acoperişul centrului comercial. Cele patru case sunt atât de bine ascunse în complexul de opt etaje încât cei mai mulţi localnici nu le-au observat. Vilele au fost raportate pe site-ul www.hugchina.com.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite