FOTO Cum va arăta următoarea generaţie de zgârie-nori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În prezent, o clădire îşi poate păstra cu dificultate statul de „cea mai înaltă construcţie", deorece mereu apar noi proiecte care ameninţă supremeţia unei clădiri. În următorii şase ani sunt anunţate multe proiecte cu clădiri impresionante, dar şi foarte înalte.

Cele mai multe proiecte se vor construi în Asia şi Orientul Mijlociu, acestea sunt programate să fie finalizate în următorii şase ani.

Aşadar, acestea vor fi cele mai înalte zece clădiri din în lume, potrivit Skyscraper Center, citat de „Business Insider".

Kaisa Feng Long Centre

image


Înălţime: aproape 500 de metri

Localizare: Shenzhen, China

Descriere: Construcţia acestui zgârie-nor este planificată a fi demarată în acest an. Această clădire, de 92 de etaje, va găzdui un hotel şi spaţii de birouri. Kaisa Group Holdings este o companie cu o vechime de 15 ani în imobiliare. Iar dacă totul se desfăşoară conform planului, atunci acestă clădire va fi una dintre cele mai înalte construcţii din lume până în 2020.

Zhongguo Zun

image

Localizare: Beijing, China

Înălţime: 509 metri

Descriere: Clădirea Zhongguo Zun va găzdui un hotel, un ansamblu rezidenţial, spaţii de birouri şi este programată a fi finalizată în 2016.

Menara Warisan Merdeka

image

Localizare: Kuala Lumpur, Malaezia

Înălţime: 524 de metri

Descriere: Clădirea Menara Warisan Merdeka va avea spaţii rezindenţiale, spaţii office şi spaţii hoteliere. Proiectul va fi finalizat în 2015. Această clădire va fi cea mai înaltă din Malaezia.

Hyundai Global Business Center

image

Localizare: Seoul, Coreea de Sud

Înălţime: 539 de metri

Descriere: Proiectul va fi finalizat în 2016 şi va fi noul sediu al companiei Hyundai. Clădirea va avea 118 etaje, din care opt sunt subterane.

Rose Rock International Finance Center

image

Localizare: Tianjin, China

Înălţimea: 587 de metri

Descriere: Construcţia acestui proiect va fi demarată în acest an. Speranţa este ca Rose Rock Centrul să asigure viitorul Tianjin ca centru financiar din nordul Chinei.

Wuhan Greenland Center

image

Localizare: Wuhan, China

Înălţime: 605 metri

Descriere: Proiectul presupune construirea unor spaţii rezidenţiale,hoteliere şi office. Clădirea este planificată a fi terminată în 2015.

Triple One

image

Locaţie: Seoul, Coreea de Sud

Înălţime: 619 metri

Descriere: Triple One este o clădire de birouri, pentru care lucrăriile de construcţie vor fi demarate în acest an. Proiecul va fi finalizat în 2016. Clădirea va mai găzdui magazine, un centru de fitness, parcări şi restaurante.

Signature Tower Jakarta

image

Locaţie: Jakarta, Indonesia

Înălţime : 637 de metri

Descriere: Clădirea va avea 119 etaje, din care şase vor fi subterane. Această construcţie va fi finalizată în 2017. Clădirea va servi drept hotel şi spaţii de birouri.

Seoul Light DMC Tower

image

Localizare: Seoul, Coreea de Sud

Înălţime: 640 de metri

Descriere: Proiectul presupune construirea de spaţii hoteliere, rezidenţiale şi office. Este planificat ca acest proiect să fie realizat până în 2017. Clădirea va folosi eolienele pentru energie, şi grădinile interioare pentru aer curat.

Kingdom Tower

image

Localizare: Jeddah, Arabia Saudită

Înălţime: aproape 1.000 de metri

Descriere: Kingdom Tower va servi ca hotel, zonă rezidenţială şi zonă office. Clădirea urmează să fie finalizată în 2018. Dacă este finalizată, Kingdom Tower va fi cea mai înaltă clădire din lume.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite