FOTO DTZ Echinox închiriază spaţiile din Coresi Shopping Center din Brașov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Immochan, divizia de real estate a grupului Auchan, a desemnat compania de consultanță imobiliară DTZ Echinox pentru închirierea celui mai mare proiect din portofoliul său, Coresi Shopping Center din Brașov.

Coresi Shopping Center va fi situat pe fosta platformă industrială Tractorul. Construcția centrului comercial va începe anul acesta și se va desfășura pe 24 de hectare din totalul de 100 de hectare pe care Immochan le-a achiziționat.

Proiectul va cuprinde un hipermarket Auchan de 16,000 mp - cel mai mare din Transilvania - un centru commercial de 25.000 de metri pătraţi închiriabili și o parcare cu 3.000 de locuri.

Compania va investi 55-60 de milioane de euro în dezvoltarea primei faze a mall-ului din Brașov, a cărui livrare este programată pentru finalul anului 2013.

image


"Am anunțat de curând că vrem să dezvoltăm în Brașov, împreună cu Auchan, un proiect de retail amplu, unic și atractiv - Coresi Shopping Center. Țelul nostru este să deschidem în 2013, oferindu-le astfel locuitorilor din județul Brașov o destinație extrem de necesară de shopping și divertisment. Alegând echipa experimentată a DTZ ca parteneri pentru procesul de închiriere, Immochan își asigură resursele necesare pentru a atinge acest obiectiv ambițios," a afirmat David Rosseel, commercial director al companiei Immochan România.

"Brașovul prezintă un potențial deosebit pe segmentul de retail, care nu a fost întru totul valorificat până în prezent. Coresi Shopping Center va fi primul mall veritabil al orașului, cu o zonă de cuprindere extinsă de peste 400. 000 de locuitori. Prezența hipermarketului Auchan ca ancoră de food în Coresi Shopping Center este, din perspectiva închirierilor, un avantaj cheie. Aceasta constituie o referință semnificativă a succesului proiectului pentru retailerii care se află în căutatea unei destinații performante de expansiune. Faptul a fost deja confirmat în colaborarea precedentă cu Auchan, pentru Electroputere Craiova, un centru comercial cu o rată de ocupare de aproape 100% ce se bucură deja de rezultate bune în urma deschiderii." a comentat Oana Iliescu, director executiv în cadrul DTZ Echinox.

Prezent în România încă din anul 2006, deschizând primul hipermarket în cartierul Titan, în estul Bucureştiului, Auchan deţine în prezent 9 hipermarketuri şi are 4,300 de angajaţi. Retailerul este prezent în Bucureşti, Piteşti, Târgu-Mureş, Cluj-Napoca, Suceava, Timişoara, Constanţa şi Craiova.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite