Arabii construiesc în Dubai un Taj Mahal de patru ori mai mare decât originalul FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un nou Taj Mahal se construieşte în Dubai
Un nou Taj Mahal se construieşte în Dubai

O replică de patru ori mai mare a mausoleului Taj Mahal va fi construită în Dubai în următorii doi ani, a anunţat joi un promotor care participă la Salonul imobiliar Cityscape, informează AFP.

Taj Arabia, replică a celebrului templu din marmură, va costa 1 miliard de dolari, a precizat promotorul indian Arun Mehra, preşedintele companiei Link Global Group, citat de ediţia online a cotidianului Gulf News, scrie Mediafax.

Cu o serie de clădiri anexe, inclusiv un hotel de 300 de camere şi 200 de apartamente de lux, noul complex doreşte să devină destinaţia preferată a cuplurilor care vor să se căsătorească într-o ambianţă romantică, afirmă acelaşi promotor.


Un nou Taj Mahal se construieşte în Dubai

Taj Arabia va fi construit într-un complex denumit Falconcity of Wonders, un proiect care trebuia construit înainte de prăbuşirea pieţei imobiliare din Dubai în 2008, ce va include replici ale piramidelor egiptene din Giza, Turnului Eiffel din Paris, Marelui Zid Chinezesc şi Turnului din Pisa.

Salonul Cityscape, inaugurat marţi, a permis constatarea unor semne de revigorare a sectorului imobiliar din Dubai, afectat puternic de criza financiară, dar care începe să îşi revină treptat, cu preţuri care încep din nou să crească şi câţiva promotori care lansează proiecte noi.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite