iPhone, în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Orange va vinde terminalele Apple pe piaţa autohtonă Data la care va apărea pe piaţă şi preţul de vânzare nu au fost anunţate de firma de telefonie mobilă. Orange a anunţat, ieri,

Orange va vinde terminalele Apple pe piaţa autohtonă

Data la care va apărea pe piaţă şi preţul de vânzare nu au fost anunţate de firma de telefonie mobilă. Orange a anunţat, ieri, semnarea unui nou acord cu Apple pentru comercializarea iPhone în mai multe ţări din Europa, printre care şi Românaia. Anunţul vine la două luni de la vizita în România a preşedintelui grupului France Telecom, Didier Lombard, care sublinia importanţa unui contract cu Apple.

În Europa, Apple a încheiat contracte exclusive, potrivit cărora un singur operator de telefonie wireless poate distribui dispozitivul Apple în fiecare ţară. Până acum erau doar trei astfel de înţelegeri, cu O2 în Marea Britanie, Orange în Franţa şi T-Mobile în Germania. iPhone-ul a fost lansat în iunie anul trecut, în Statele Unite. La momentul lansării, un terminal era vândut la preţul de 500 de dolari sau 600 de dolari, în funcţie de memorie.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite