Cum arată hotelurile decorate de designeri precum Armani sau Bulgari FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În zilele noastre să călătoreşti cu stil înseamnă să te cazezi la hotelurile decorate de designeri cu nume sonore în industrie precum Missoni, Bulgari, Armani, DVF, Oscar de la Renta, Ralph Lauren, Louis Vuitton sau Versace, potrivit "Business Insider".

Unele branduri au propriile hoteluri, în timp ce altele doar colaborează cu anumite unităţi de cazare pentru a decora într-un mod aparte camerele de hotel.

Interiorul hotelului Bulgari din Londra a fost conceput de echipa renumitului brand. Hotelul are 85 de camere şi o cameră poate fi închiriată pentru o noapte cu 810 dolari.

image


Hotelul Palazzo Versace din Australia
este îndrăgit de celebrităţi. Hotelul are 200 de camere si 72 de apartamente. O cameră poate fi închiriată cu 370 de dolari.

Hotelul Palazzo Versace din Australia

Cheval Blanc, hotelul din stațiunea de schi franceză Courchevel, este deţinut de LVMH. În interiorul hotelul există magazine Louis Vuitton şi Dior. Există doar 30 de camere. O cameră poate fi închiriată cu 880 de dolari pe noapte.

image

Hotelul Armani din Dubai este un spaţiu decorat în alb şi negru în cea mai înaltă clădire. Hotelul are 160 de camere. Pentru a sta o noapte în acest hotel trebuie să dati 626 de dolari.

image

Diane Von Furstenberg a decorat camerele hotelului Claridge din Londra. Designerul a redecorat 203 camere. Şi pentru a te bucura de o noapte în minunatul hotel londonez trebuie să plăteşti peste 2.500 de dolari pe noapte.

image

Resortul The Round Hill din Montego Bay, Jamaica, a fost decorat de Ralph Lauren. Circa 27 de vile şi 36 de camere îşi aşteaptă clienţii acolo. O cameră poate fi închiriatî cu 199 de dolari.

image

Oscar de la Renta a proiectat resortul de pe malul mării, Puntacana din Republica Dominicană. Resortul are 15 vile. O vilă poate fi închiriată cu 2.500 de dolari pe noapte.

image


Hotel Missoni din Edinburgh îmbină perfect culorile strălucitoare. Hotelul are 136 de camere, iar o cameră poate fi închiriată cu 265 de dolari pe noapte.

Hotel Missoni din Edinburgh


Toate cele 53 de camere din Hotelul Schloss din Berlin au fost amenajate de Karl Lagerfeld. O cameră poate fi închiriată cu 298 de dolari pe noapte.

Hotelul Schloss din Berlin

Todd Oldham a proiectat camerele hotelului South Beach din Miami. Hotelul are 73 de camere. Cu 195 de dolari pe noapte poate fi închiriată o cameră.

Hotelului  South Beach din Miami
Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite