VIDEO Hotel de lux pentru animale, o soluție pe timp de criză

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Există unele afaceri care prosperă în aceste timpuri grele tocmai datorită ingeniozității celor care le conduc.

Pentru iubitorii de animale, de exemplu, nu există limite atunci când vine vorba de confortul animalului de companie, unii dintre ei apelând cu încredere la serviciile oferite de cei care dețin adăposturi moderne. Mulți antreprenori au speculat acest lucru și au ajuns să țină în frâu afaceri cu adevărat profitabile.

Astfel, afacerile care se bazează pe oferirea de servicii complete pentru animale sunt din ce în ce mai prospere.

Unii investitori însă au mers mult mai departe și, pe lângă adăpost, hrană și teren de joacă, au oferit servicii de-a dreptul speciale. Acesta este și cazul echipei de la "Planeta Ham Ham", primul hotel de lux pentru animalele de companie din București.

Aici, animalele au parte de fotolii confortabile, pardosele încălzite, lumină la discreție, teren pentru mișcare cu obstacole, prezența permanentă a unui medic veterinar și, totodată, pot fi antrenate de dresori speciali, câtă vreme stăpânii le sunt departe.

Nadia Roman, director general al complexului "Planeta Ham Ham", ne-a vorbit despre felul în care afacerea ei a devenit prosperă în timp foarte scurt. Ea a prezentat hotelul de lux pentru animale, a vorbit despre investiția inițială și despre planurile de dezvoltare și a explicat cum sunt tratați "clienții", după cum urmează în imaginile de mai jos.

Economie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite