20 de hidrocentrale mici, la mezat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hidroelectrica va scoate la vânzare, la începutul lunii octombrie, 20 de microhidrocentrale de pe râurile Suceava, Caşin, Iod şi Iuhod, preţurile de pornire a licitaţiilor cu strigare

Hidroelectrica va scoate la vânzare, la începutul lunii octombrie, 20 de microhidrocentrale de pe râurile Suceava, Caşin, Iod şi Iuhod, preţurile de pornire a licitaţiilor cu strigare însumând 27,8 milioane lei (7,8 milioane euro), sumă care nu include TVA.
Licitaţia pentru vânzarea a zece microhidrocentrale, amplasate pe râul Suceava, va porni de la un preţ de 19,7 milioane lei (5,5 milioane euro). Hidroelectrica impune potenţialilor cumpărători deţinerea de experienţă în domeniul energetic de cel puţin trei ani şi o cifră de afaceri, în 2005, de cel puţin cinci milioane de euro.
Totodată, firmele interesate vor fi obligate să prezinte un plan de afaceri pe o perioadă de cinci ani pentru operarea şi reabilitarea microhidrocentralelor şi să-şi asume investiţii de 2,1 milioane euro. De asemenea, Hidroelectrica va organiza, în perioada 3-4 octombrie, licitaţii pentru vânzarea altor zece microhidrocentrale, dintre care cinci sunt situate în bazinul râului Caşin (judeţul Bacău), trei pe râul Iod şi două pe râul Iuhod.

Economie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite