Un haiduc îndrăgostit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Miercuri, DVD-ul cu filmul “Săptămâna nebunilor” se vinde împreună cu “Adevărul”. Calliopi e altă bijuterie dispărută din cămara domnească.

Ianis, soţul ei, îl roagă pe Caragea să îl ajute să-şi recupereze femeia din mâinile lui Anghel Şaptecai, dar pe Vodă nu-l mai interesează decât să-şi păstreze tronul ori să fugă.

Pe neaşteptate, o idilă se naşte între Anghel şi Calliopi (Carmen Maria Struja), prizoniera haiducilor, care nu încetează să se arate scârbită de mojicia lor. Cu toate astea, după ce îl răneşte pe Anghel cu arma, Calliopi are remuşcări, motiv pentru care îi redă voinicului viaţa, cu ajutorul unui fier încins.

Odată cu însănătoşirea lui Anghel, Calliopi vrea să fugă, dar acesta o opreşte: “Te-ai gândit ce faci?”, o întreabă. “Nu mai pot! Bestie, brută! Hoţ de rând!”, îi strigă femeia care, în acelaşi timp, îi cade în braţe, îndrăgostită.

De toate aceste întâmplări află Aniţa (Marga Barbu), care merge în “bârlogul” haiducilor să le dea de veste că Ianis “a turbat” şi că l-a pus pe Mamulos pe urmele lui Anghel, ca să-i recupereze “podoaba”.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite