4.070 de firme, premiate de Camera de Comerţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un număr de 4.070 firme, dintr-un total de 110.000 care au depus bilanţul de activitate pe 2005, au fost premiate în topurile sectoarelor bucureştene, potrivit unui comunicat al Camerei de Comerţ

Un număr de 4.070 firme, dintr-un total de 110.000 care au depus bilanţul de activitate pe 2005, au fost premiate în topurile sectoarelor bucureştene, potrivit unui comunicat al Camerei de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB). Sectorul 1 este campion naţional în privinţa PIB-ului raportat la numărul de locuitori şi a impozitelor colectate. În acest top, Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB), împreună cu primăria de sector au premiat 850 de societăţi comerciale în cadrul Topului firmelor. Sub aspectul numărului de laureaţi, sectorul 1 a ocupat detaşat poziţia de campion, următorul clasat fiind sectorul 2, la o diferenţă sensibilă, cu 763 de premianţi. Sectorul 3 are 716 premianţi, sectorul 6, 633 premianţi, pe ultimele două locuri fiind sectoarele 4 şi 5, cu câte 586, respectiv 523 de societăţi comerciale evidenţiate pentru performanţele economice din 2005. Au fost eliminate companiile cu datorii la buget, care au creat incidente comerciale sau au comis fapte grave de notorietate publică. De asemenea, au fost eliminate firmele al căror profit declarat a fost mai mic de 1 la sută sau mai mare de 60 la sută. (Rompres)
Comunicaţii
Reţea securizată de comunicaţii
Administraţia Naţională a Rezervelor de Stat (ANRS) va realiza, în colaborare cu Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS), o reţea securizată de comunicaţii de arie extinsă, pentru sediul central şi unităţile teritoriale subordonate, prevede o hotărâre adoptată în şedinţa de guvern. Acest sistem informatic va asigura servicii cu grad înalt de disponibilitate, securitate şi fiabilitate, capabile să asigure schimbul de informaţii între ANRS şi unităţile teritoriale subordonate cu costuri scăzute. STS va achiziţiona serviciile de buclă locală, conform legislaţiei privind achiziţiile publice. Modul de recuperare a costurilor pentru serviciile de buclă locală, precum şi orice alte detalii se stabilesc prin protocol comun încheiat între ANRS, fiecare unitate teritorială subordonată şi STS. Costurile pentru serviciile achiziţionate se recuperează de către STS din bugetul ANRS şi al unităţilor teritoriale subordonate.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite