Peste 228 de firme la TIBCO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

TIBCO a fost oficial deschis, ieri, găzduind peste 228 de firme participante. Târgul bunurilor de consum va avea porţile deschise până pe 22 iunie, între orele 10.00-18.00, iar în ultima zi

TIBCO a fost oficial deschis, ieri, găzduind peste 228 de firme participante. Târgul bunurilor de consum va avea porţile deschise până pe 22 iunie, între orele 10.00-18.00, iar în ultima zi până la ora 16.00.

Vizitatorii pot găsi aici de la produse alimentare până la firme de leasing auto. În premieră TIBCO va găzdiu un salon de tunning şi accesorii auto, din 20 iunie, şi zonă de joacă pentru copii.

Tunning, îmbrăcăminte şi mobilă din Egipt la TIBCO

Târgul internaţional de bunuri de consum (TIBCO) a fost deschis, ieri, la pavilionul central al Romexpo din Capitală. Mobila egipteană, făcută manual din lemn masiv, este vedeta ediţiei de anul acesta a târgului. Expuse la standul Glass and Craft Company, obiectele de mobilier au preţuri cuprinse între 3.500 şi 18.000 de euro. TIBCO va fi deschis până duminică, 22 iunie, între orele 10.00 şi 18.00.

Scaun de masaj "full option"

Ieri, în prima zi de târg, bucureştenii nu s-au înghesuit la standuri, însă cei care le-au vizitat au zăbovit mai mult în faţa aparatelor de masaj. "Scaunele de masaj full option, cu DVD şi televizor, pot ajunge până la 3.000 de euro", a precizat Gyorgy Tunde, reprezentanta firmei Provident KFT.

În materie de articole vestimentare şi încălţăminte, bucureştenii au ce găsi la TIBCO. Hainele care predomină sunt cele aduse din India, iar preţurile încep de la 30 - 40 de lei, pentru un şal sau un sarafan.

Indienii, expozanţi la târg

Faţă de expozanţii români, cei indieni caută clienţii şi încearcă prin diverse şiretlicuri să câştige un client: "Nu cumperi asta pentru prietena ta? Se potriveşte cu ochii ei", îi spunea un negustor unui cuplu. Încălţămintea pentru copii are preţuri de la 40 de lei perechea de pantofi, iar cea pentru femei, de la 30 de lei şi poate ajunge la 165 de lei. Pentru bărbaţi există două sau trei standuri care au expuse costume cu preţuri începând de la 250 de lei.

"Cea de a 25-a ediţie a târgului se va diferenţia faţă de cele precedente, prin organizarea salonului de tunning şi accesorii auto şi o zonă de joacă pentru copii", a spus Mariana Suciu, şef de proiect în cadrul Romexpo.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite