Un fenomen naţional: "Nea Mărin Miliardar"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primul DVD din colecţia "Aventuri" va fi reeditat şi distribuit cu ziarul "Adevărul" Proiectat să fie distribuit împreună cu "Adevărul" timp de câteva zile, "Nea Mărin Miliardar" s-a

Primul DVD din colecţia "Aventuri" va fi reeditat şi distribuit cu ziarul "Adevărul"

Proiectat să fie distribuit împreună cu "Adevărul" timp de câteva zile, "Nea Mărin Miliardar" s-a epuizat rapid. În curând, ziarul va difuza alte câteva zeci de mii de exemplare!

Umorul suculent, personajul Nea Mărin şi actorii de excepţie asigură şi astăzi o mare popularitate unei pelicule care, deşi realizată în epoca dictaturii, pare veşnic tânără. Multă lume s-a întrebat, în 1978, cum a fost posibilă turnarea unui asemenea film în plină perioadă ceauşistă. Succesul a întrecut aşteptările.

Succesul lui "Nea Mărin Miliardar" anunţă un mare interes de public şi pentru următoarele DVD-uri din colecţia "Aventuri", distribuite de ziarul "Adevărul". Filmul "Cu mâinile curate", pe care îl vom difuza începând de vineri, 30 mai, a avut şi el la lansare un succes remarcabil.

Sergiu Nicolaescu: "Felicit <> "

"Pot spune că nu mă surprinde marele succes de public al DVD-ului, pentru că acelaşi lucru s-a întâmplat încă de când a ieşit pe piaţă filmul. Mă bucură acest succes pentru că el arată interesul care a existat în trecut pentru <> .

Mă aştept ca toate DVD-urile cu filmele mele să aibă un succes de public pentru că acord o foarte mare importanţă acestui fenomen. Cred că primele 12 filme, care cuprind poliţistele şi unele dintre cele mai importante pelicule istorice, vor fi la înălţimea cerinţelor cumpărătorilor. Ceea ce mă satisface este faptul că, într-o astfel de cifră de vânzări, intră, desigur, foarte mulţi tineri.

Am căutat, la realizarea lui, să fiu cu <> puţin înaintea timpului, montând filmul modern şi cu o poveste neaşteptată. Din păcate, Amza Pellea nu mai este şi nu se poate bucura alături de noi de popularitatea existentă după 30 de ani. Felicit ziarul <> pentru calitatea editării şi modul în care a înţeles că trebuie făcută difuzarea. Vă mulţumesc tuturor", ne-a declarat Sergiu Nicolaescu.

Din păcate, Amza Pellea nu mai este şi nu se poate bucura alături de noi de popularitatea existentă după 30 de ani
Sergiu Nicolaescu

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite