Cât de extravaganţi pot deveni hotelierii pentru a atrage clienţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hotelierii apelează la servicii cât mai extravagante pentru a-şi fideliza clienţii şi, în unele cazuri, facilităţile oferite lasă în urmă orice pachet de cinci stele, conturând o nouă definiţie a luxului.

Reprezentanţii site-ului oyster.com au realizat o listă cu cele mai extravagante servicii oferite de hoteluri. Şi ce ar putea fi mai luxos decât un majordom, aflat exclusiv la dispoziţia dumneavoastră?

Majordom personal pentru 24 de ore, la Parrot Cay

Parrot Cay

Vrei căpşuni la ora trei dimineaţa? Sau ai nevoie de ajutor în organizarea unei excursii? Majordomul personal de la Parrot Cay te poate ajuta, dacă stai în una dintre vilele de pe plajă ale hotelului. Acest asistent personal, desemnat ţie înainte de a ajunge la cazare, poate să facă orice pentru tine. 

Majordom pentru piscină, la Ritz-Carlton

Ritz-Carlton

Relaxarea la piscină la Hotelul Ritz-Carlton din South Beach înseamnă, printre altele, că nu trebuie să să-ţi dai singur cu loţiune pentru a te bronza frumos: există un majordom specializat pentru asta! Persoana care se ocupă de acest lucru are un job foarte invidiat – South Beach este un loc recunoscut pe plan mondial pentru grija pe care oamenii o au atunci când vine vorba de aspectul fizic.

Majordom pentru şemineu, în hotelul Taj Boston

Hotelul Taj Boston

În timp ce majordomul pentru bronz îţi face şederea la piscină o experienţă plăcută şi relaxantă, majordomul pentru şemineu de la Taj Boston creează o atmosferă romantică şi confortabilă. Oaspeţii care stau într-unul dintre apartamentele hotelului sunt puşi să-şi aleagă un meniu, iar după ce savurează masă, când se întorc în cameră găsesc şemineul aprins.

Test drive gratuit, la Rancho Valencia

Rancho Valencia

Puţine hoteluri oferă posibilitate de a testa maşini, unele dintre cele mai noi modele ale companiei Mercedes-Benz. Rancho Valencia a încheiat un parteneriat cu producătorul de lux pentru a oferi un program în exclusivitate.
Testarea gratuită a unui Mercedes-Benz în staţiunea Rancho Valencia le permite oaspeţilor să meargă precum un spion cu un Mercedes-Benz în timpul sejurului.

Chitară Fender livrată în cameră, la Hotelul Hard Rock din San Diego

Chitară Fender

Hard Rock Hotel din San Diego a făcut echipă cu producătorii Fender pentru a le oferi clienţilor o experienţă extraordinară în timpul sejurului lor.
Oaspeţii pot alege dintr-o colecţie de 20 de chitare Fender autentice, şi după o simplă o solicitare la recepţie, instrumentul va fi livrat fără costuri suplimentare.

Iacht privat pentru excursii şi distracţii, la staţiunea One&Only Palmilla

image

Dacă plănuieşti să stai la One&Only Palmilla, trebuie să ştii cât te va costa să-ţi petreci sejurul aici (o avere), dar totul, de la camera, restaurant, facilităţi sunt la înălţimea proprietăţilor cele mai exclusiviste din întreaga lume. Printre serviciile pe care le găseşti aici se numără şi închirierea unui iacht pentru a vizita împrejurimile.

Mânuşi albe, la hotelul Carlyle din New York

Carlyle din New York

Criza economică poate că a scos din circuit mulţi angajaţi din industria hotelieră, dar hotelul Carlyle din New York ţine ştacheta ridicată. Această proprietatea istorică îşi răsfaţă oaspeţii din momentul în care păşesc pe uşă, cu un număr impresionant de angajaţi. O facilitate unică este faptul că operatorul din lift poartă mânuşi albe care te transportă în cameră.


 



Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite