Locuinţele cu vedere spre stadioane sunt la mare căutare printre microbişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Locuinţele cu vedere spre stadioane sunt la mare căutare printre microbişti
Locuinţele cu vedere spre stadioane sunt la mare căutare printre microbişti

În oraşele unde evoluează marile echipe de fotbal ale Europei, o locuinţă situată lângă stadion ajunge să coste şi 900.000 de euro. Proprietarul poate obţine sume importante din închiriere. Citiţi mai multe despre acest subiect în suplimentul Expert Imobiliar, distribuit mâine împreună cu ziarul "Adevărul".

În România, nu se poate totuşi vorbi despre o piaţă a acestui tip de locuinţe. Există însă şi suporteri care ar face orice pentru a fi cât mai aproape de echipa favorită. Inclusiv să-şi cumpere o locuinţă lângă stadionul pe care preferaţii lor joacă cel mai des. Un microbist din Arad şi-a achiziţionat un apartament cu vedere către stadionul UTA. Un altul, din Constanţa, a fost atât de dezamăgit când Farul a luat bătaie de la un adversar, încât a decis să-şi vândă locuinţa cu vedere la stadion.

Preţurile acestor apartamente sunt totuşi stabilite în funcţie de zona în care se află, şi mai puţin de vederea către stadion. „De exemplu, apartamentele de lângă stadionul Dinamo sunt mai scumpe decât altele de pe Ştefan cel Mare datorită amplasării, iar preţul este acelaşi indiferent de orientarea blocului”, explică un reprezentant al agenţiei imobiliare Forterra, care are în ofertă case în acest cartier.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite