Capital Gate, în Cartea Recordurilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Turnul Capital Gate din Abu Dhabi va intra în Cartea Recordurilor. El va fi cel mai înalt imobil înclinat din lume, potrivit publicaţiei „PropertyWire“. Clădirea va avea un grad de înclinare

Turnul Capital Gate din Abu Dhabi va intra în Cartea Recordurilor. El va fi cel mai înalt imobil înclinat din lume, potrivit publicaţiei „PropertyWire“. Clădirea va avea un grad de înclinare de 18 grade şi 35 de etaje, dispuse pe o înălţime de 160 de metri.

Extravagantul imobil va fi de patru ori mai înclinat decât Turnul din Pisa. Capital Gate face parte dintr-un proiect de mini oraş, ce va atrage investiţii totale de 2,2 miliarde de dolari. Complexul, amplasat în apropierea centrului de expoziţii Abu Dhabi National Exhibition

Centre, se află deja în construcţie şi va fi inaugurat la sfârşitul anului viitor. Cel mai înalt turn înclinat din lume va fi acoperit cu 728 de oglinzi confecţionate manual, în formă de diamant. Din cauza formei imobilului, nu vor exista nici măcar două astfel de panouri cu aceeaşi formă.

Hyatt Center, prima unitate din Abu Dhabi

În incinta Capital Gate vor funcţiona atât spaţii de cumpărături şi de birouri, cât şi un hotel de cinci stele.

Facilitatea de cazare va dispune de 200 de camere şi se va numi Hyatt at Capital Center. Hotelul va fi deschis anul viitor şi va fi prima unitate operată de lanţul Hyatt International din Abu Dhabi. În Dubai, brandul este deja prezent cu trei unităţi exclusiviste, Park Hyatt, Grand Hyatt şi Hyatt Regency.

“Reţeaua Hyatt se află într-o perioadă de extindere agresivă, iar Orientul Mijlociu este una din pieţele pe care ne vom concentra în viitor”, a spus Gebhard Rainer, Managing Director Hyatt International Europa şi Orientul Mijlociu.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite