Cum să-ţi înmulţeşti banii în imobiliare?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă dispui de câteva milioane bune de euro, investiţiile pe piaţa imobiliară pot fi cele care să ofere randamente foarte bune, ofertele în acest sens mergând de la vile de lux şi până

Dacă dispui de câteva milioane bune de euro, investiţiile pe piaţa imobiliară pot fi cele care să ofere randamente foarte bune, ofertele în acest sens mergând de la vile de lux şi până la hoteluri aflate în zone turistice de mare atracţie.

Piaţa imobiliară este fără îndoială cel mai activ sector al economiei, şi de aceea panta va rămâne în continuare pe un trend ascendent.

Aşa cum susţin şi analiştii imobiliari, interesul investitorilor pentru piaţa imobiliară autohtonă este crescut, însă ceea ce îi diferenţiază unii de alţii este modul în care aleg să investească în acest domeniu.

La modul în care au urcat preţurile, toată lumea se întreabă ce poţi face cu câteva sute de mii de euro, cu alte cuvinte cu ce te alegi de aceşti bani.

Venit de 7.000 de euro din chirii

Una dintre agenţiile a căror paletă a ofertei ajunge chiar şi până la cinci milioane de euro pntru un singur produs achiziţionat, agenţia Perfect Casa, oferă câteva variante pentru posibilele investiţii care pot pleca de la un parg minim de un milion de euro.

"Daca eşti un om de afaceri de succes, ai o familie mare şi te gândesti să îţi cumperi o vilă luxoasă departe de aglomeraţie, poţi cheltui 1,4 milioane de euro pe o vilă de 360 de mp în Şos. Nordului, spre exemplu", susţine Simona Costache, director general Perfect Casa.

Ce mai primeşti de banii aceştia? "Cinci dormitoare şi un living de 70 mp, toate finisate de lux, o curte amenajată de 200 de mp, două locuri de parcare în subsolul propriu şi acces cu telecomandă direct în casă", mai spune Simona Costache.

Dacă vrei o casă mai în centru, poţi alege zone precum Floreasca sau Domenii - Caşin, unde cu un buget între 1,1 şi 2,3 milioane de euro poţi achiziţiona vile de lux pe care le poţi închiria ulterior, asigurându-ţi un venit lunar de aproximativ 7.000-8.000 de euro.

Dacă ai în cont aproximativ 8 milioane de euro şi vrei să investeşti, o poţi face achiziţionând o fabrică de mezeluri, cu un teren în suprafaţă totală de 10.287 şi o suprafaţă construită desfăşurată de 2.500 mp.

"Această fabrică dispune de o linie tehnologică completă pentru fabricarea mezelurilor, staţie de epurare şi un parc auto. Ea funcţioneaza după normele europene, are aviz de export şi firmă înregistrată la OSIM", a menţionat Jeni Dragomir, preşedinte Perfect Casa.

Ofertele însă nu se opresc aici. În cazul în care sunteţi pasionaţi de munte şi posedaţi 5 milioane şi un pic de euro, puteţi opta pentru un hotel de 4* în zona Predeal. "Hotelul beneficiază de 27 de camere, 3 apartamente, 1 apartament VIP, restaurant, bar, sală de conferinţe, salon de înfrumuseţare şi toate dotarile unui hotel elegant într-o locaţie perfectă", a mai spus Jeni Dragomir.

Economie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite