100 de noi apartamente lângă Grădina Zoologică din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea de-a doua etapă a ansamblului rezidenţial "Natura Residence", care presupune construcţia a încă 88 de apartamente, va fi demarată în numai câteva săptămâni. Conform estimărilor

Cea de-a doua etapă a ansamblului rezidenţial "Natura Residence", care presupune construcţia a încă 88 de apartamente, va fi demarată în numai câteva săptămâni. Conform estimărilor dezvoltatorului, locuinţele vor fi finalizate în anul 2009. Pentru construirea ansamblului, compania Grupo Lar a realizat un parteneriat cu RED Management Capital, prin care spaniolii vor investi 30%, iar RED Capital Management 70% din valoarea totală a proiectului, care se ridică la 38 milioane de euro. Prima etapă a proiectului, care presupune construcţia a 98 de apartamente, se va finaliza în toamna anului viitor.

Aflat în nordul Capitalei, în vecinătatea Grădinii Zoologice, "Natura Residence" se vrea un minicartier de apartamente construit pe o suprafaţă de 20.000 de metri pătraţi. Complexul va include printre facilităţi mai multe locuri de joacă pentru copii, sală de sport, piscină şi spaţii verzi cu o suprafaţă totală de 5.000 de metri pătraţi. Proprietarii vor avea la dispoziţie aproximativ 300 de locuri de parcare în subteran şi circa 60 supraterane.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite