Proiect rezidenţial comun Euroholding-Monlandys la Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dezvoltatorul imobiliar Euroholding este una dintre puţinele companii româneşti prezente la târgul internaţional de real estate, MIPIM 2007. Aflat la cea de-a 18-a ediţie, târgul desfăşurat

Dezvoltatorul imobiliar Euroholding este una dintre puţinele companii româneşti prezente la târgul internaţional de real estate, MIPIM 2007. Aflat la cea de-a 18-a ediţie, târgul desfăşurat la Cannes a reunit un număr-record de 25.000 de participanţi, într-un spaţiu expoziţional de peste 23.000 de metri pătraţi. Preşedintele Euroholding, Serena Luca, a anunţat că firma pe care o conduce s-a asociat cu firma Monlandys, specializată în domeniul construcţiilor industriale, pentru a realiza în acest an un proiect rezidenţial în Timişoara.

"Tendinţa de creştere a sectorului real estate din România, maturitatea şi capacitatea de absorbţie a pieţei au determinat compania Monlandys, specializată în domeniul construcţiilor industriale, să îşi orienteze activitatea spre execuţia de proiecte rezidenţiale integrate. Monlandys a prezentat la MIPIM 2007 proiectul Mediterraneo, pe care îl va realiza împreună cu firmele din Euroholding", a declarat Serena Luca, preşedintele Euroholding.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite