Eurisko, preluată de o firmă cipriotă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Firma Fastahead, înregistrată în Cipru, a preluat compania Eurisko Consulting, după ce a primit de la doi dintre asociaţii societăţii de servicii imobiliare 71% din părţile sociale ale

Firma Fastahead, înregistrată în Cipru, a preluat compania Eurisko Consulting, după ce a primit de la doi dintre asociaţii societăţii de servicii imobiliare 71% din părţile sociale ale firmei. Ionuţ Dumitrescu a cedat 5.600 de părţi sociale, reprezentând 56% din acţiunile Eurisko.

La rândul său, Gabriel Marchevici a cesionat firmei cipriote 15% din capitalul companiei româneşti. Operaţiunea a fost aprobată de către asociaţii Eurisko la 12 decembrie 2006. "Asociaţii Eurisko au decis, printre altele, planificarea internaţională a afacerii, urmând un program bine determinat de dezvoltare, atât în cadrul Uniunii Europene, cât şi în state al căror potenţial de afaceri în zona imobiliară a crescut semnificativ, respectiv Republica Moldova, Ucraina, Serbia, Muntenegru şi Macedonia", a afirmat Radu Lucianu, managing partner Eurisko. Lucianu a menţionat că asociaţii români deţin un pachet semnificativ de părţi sociale şi vor continua să asigure managementul operaţional al companiei. Reprezentantul firmei nu a menţionat valoarea tranzacţiei.

Eurisko a fost înfiinţată în 1997, iar în prezent are zece departamente specializate, respectiv rezidenţial închirieri şi vânzări, birouri, retail, industrial, terenuri, investiţii, consultanţă şi evaluare, dezvoltare regională şi marketing. Estimările firmei pentru 2006 indicau înregistrarea unei cifre de afaceri de cinci milioane euro, faţă de nivelul de 2,8 milioane euro raportat în 2005. Printre principalii concurenţi ai Eurisko se numără companiile Colliers, CB Richard Ellis şi Regatta.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite