Veniturile Orange România au scăzut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Veniturile Orange România au scăzut
Veniturile Orange România au scăzut

Criza nu a ocolit cel mai mare operator de telefonie mobilă din România. Veniturile Orange au scăzut cu 18,1% în primele nouă luni, ajungând la 800 de milioane de euro, de la 977 de milioane de euro în perioada similară a anului trecut. Chiar dacă a crescut numărul de clienţi, Orange acuză condiţiile economice dificil, dar şi presiunile competiţiei din piaţă.

Orange România avea la finele lunii septembrie 10,694 milioane de clienţi, cu 4,7% mai mulţi decât cu 12 luni în urmă.

Faţă de nivelul de 10,355 milioane de clienţi de la începutul acestui an, baza de utilizatori ai serviciilor Orange România a crescut cu 3,2%.

În trimestrul al treilea, încasările Orange România au scăzut cu 22,9%, la 269 milioane de euro, de la 349 milioane de euro în aceeaşi perioadă a lui 2008.Numărul de clienţi ai companiei a crescut şi în perioada iulie-septembrie, de la 10,354 milioane de utilizatori la finele lunii iunie.

Încasările grupului Orange în Belgia, Luxemburg, Elveţia, România, Slovacia şi Moldova au scăzut în primele nouă luni cu 5,4%, în principal din cauza declinului din România şi a măsurilor regulatorii nefavorabile. Excluzând impactul scăderii din România şi al măsurilor regulatorii, veniturile din aceste state ar fi crescut cu 2%, precizează Orange.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite