Ultima fiţă în baie: meciul văzut din cadă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dintr-o toaletă cu pretenţii nu trebuie să lipsească un sistem audio, un LCD şi panoul de control electronic. Cele mai căutate produse electronice pentru băi sunt plasmele. Gama produselor rezistente la apă este însă mult mai bogată.

Televizoarele care pot fi montate în baie sunt echipate într-un mod specific pentru a nu vă crea probleme din cauza umidităţii. Până şi telecomenzile pot fi ţinute în apă.

 „Aceste televizoare se încastrează în perete într-o carcasă specială, fiind prevăzute cu un ecran care se încălzeşte, evitând astfel apariţia condensului”, spune Laura Tomescu, director de vânzări Romaudiovideo.

Compania Avitech are în ofertă şi oglinzi cu televizoare LCD încorporate. Pentru o sonorizare adecvată este indicat să comandaţi şi un difuzor waterproof.

„Se poate gândi, de asemenea, controlarea funcţiilor unei căzi cu hidromasaj prin intermediul unui touchpad. Se poate stabili şi nivelul de ventilare al încăperii”, spune Tomescu.

7.000 de euro, plasma din baie

Investiţiile în echipamente electrice pentru baie sunt consistente. Un LCD de mici dimensiuni costă minim um 1.900 de euro. La acesta sunteţi nevoiţi să mai adăugaţi un difuzor rezistent la umezeală de 170 de euro şi un controller audio de 300 de euro.

„Publicul ţintă pentru astfel de echipamente îl reprezintă persoanele cu venituri mari şi foarte mari, dar şi indivizii pragmatici care utilizează astfel un timp mort pentru a se informa”, spune Andreea Mihai, director Avitech.

„Bugetele implicate de acest tip de soluţii sunt cuprinse între 3.450 euro şi 7.000 euro, în funcţie de complexitate sau numărul de echipamente solicitat.

În aceste preţuri sunt incluse şi serviciile de instalare, cablare, sau programare şi nu au cuprins TVA-ul”, adaugă Mihai.

Produsele sunt ideale, însă, în cazul în care nu vreţi să pierdeţi o ştire importantă, emisiunea preferată sau marcarea unui gol. Printre brandurile care au oferte în acest sens se numără Splash, Ad Notam sau Tilevision.

Atenţie, pericol de electrocutare!

Prezenţa echipamentelor electronice în baie nu este una tocmai recomandată în cazul în care produsele nu respectă cele mai înalte standarde de securitate.

“Dacă aveţi nevoie să folosiţi dispozitive electrice în această încăpere, apelaţi la un electrician priceput care să poată monta prizele ţinând cont de reglementările speciale pentru amplasarea circuitelor electrice în baie”, spun reprezentanţii Schneider Electric.

 „Cei interesaţi trebuie să se documenteze cu grijă asupra echipamentelor existente pe piaţă şi să ia în calcul faptul că produsele trebuie sa aibă o calitate ireproşabilă, având în vedere caracteristicile spaţiului căruia le sunt destinate”, completează Andreea Mihai.

image

Dacă aveţi nevoie să  folosiţi dispozitive electrice în această încăpere, apelaţi la un electrician priceput

image


Monica Roşu
Schneider Electric

Economie

Top articole

Partenerii noștri


Ultimele știri
Cele mai citite