URBB va investi peste 20 milioane de dolari în extinderea capacităţilor de producţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

URBB (United Romanian Breweries Bereprod) va investi în 2007 peste 20 milioane de dolari în finalizarea construcţiei unei noi berării, extinderea capacităţii liniei de îmbuteliere la cutii

URBB (United Romanian Breweries Bereprod) va investi în 2007 peste 20 milioane de dolari în finalizarea construcţiei unei noi berării, extinderea capacităţii liniei de îmbuteliere la cutii şi dezvoltarea distribuţiei şi logisticii. La începutul lunii aprilie a fost demarată construcţia celei de-a doua berării, care va asigura creşterea capacităţii de producţie la două milioane hectolitri până la sfârşitul anului 2007. Vânzările de bere ale URBB au înregistrat, în primele trei luni ale anului, o creştere de 25 la sută faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. În martie, vânzările au crescut cu 36 la sută faţă de martie 2006. Anul trecut, compania a investit peste 900.000 de dolari într-o instalaţie de recuperare a dioxidului de carbon rezultat din procesul de producţie.

Ambalajele materiilor prime şi materialelor folosite în producţie sunt valorificate şi reciclate în proporţie de 95 la sută. URBB este unul dintre cei mai mari producători de bere de pe piaţa locală, iar Tuborg deţine o cotă de piaţă de peste 50 la sută. Portofoliul companiei cuprinde exclusiv mărci internaţionale de bere: Tuborg, Tuborg Strong, Tuborg Christmas Brew, Holsten, Carlsberg, Skol, Guinness şi Kilkenny.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite