Tender disponibilizează până la finele anului aproximativ 500 de angajaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tender disponibilizează până la finele anului aproximativ 500  de angajaţi
Tender disponibilizează până la finele anului aproximativ 500 de angajaţi

Până la 500 de angajaţi din cadrul Grupului Energetic Tender, controlat de omul de afaceri Ovidiu Tender, vor fi disponibilizaţi până la sfârşitul acestui an, din cauza crizei economice.

"În prezent, Grupul Energetic Tender (GET) are peste 2.300 de angajaţi, fiind unul din cei mai importanţi angajatori autohtoni. Din cauza crizei economice, care şi-a pus amprenta şi asupra domeniului nostru de activitate, este nevoie de o restructurare a companiilor din grup, ceea ce va duce la disponibiliarea a 300-500 de persoane, până la sfârşitul acestui an", a declarat într-un interviu pentru NewsIn Peter Eisenkolb, managerul austriac al Vulcan International, compania care administrează GET.

Potrivit lui Peter Eisenkolb, strategia grupului energetic se concentrează pe trei direcţii importante: creşterea substanţială a vânzărilor, în conformitate cu vasta capacitate de producţie a grupului, încheierea unor parteneriate de durată cu producători de echipamente de vârf din domeniul energetic şi cel de mediu, în Europa, Rusia şi SUA, reducerea costurilor prin sinergii în cadrul grupului, precum şi o creştere a productivităţii.

Totodată, Peter Eisenkolb a adăugat faptul că Grupul Energetic Tender îşi concentrează atenţia asupra proiectelor de reabilitare energetică şi service, dar şi asupra energiei regenerabile (cum este de pildă producţia de biomasă), deoarece marile investiţii în domeniul energetic au fost amânate.

Grupul Energetic Tender are peste 2.300 angajaţi şi este parte a grupului Tender, conţinând companiile Vulcan Bucureşti, FECNE, Nuclearmontaj şi UPRUC.

Grupul Tender desfăşoară activităţi în domenii precum: energetic, servicii în industria petrolului şi gazelor, prospecţiuni geologice, infrastructură rutieră, imobiliare, agricultură, turism şi aviaţie.

Omul de afaceri Ovidiu Tender ocupă locul 15 în Top Forbes 500 Miliardari 2009, cu o avere estimată la 300 milioane de euro .

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite