Tehnologia viitorului, testată de mâine la HI-FI Arena Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De mâine şi până duminică vă puteţi delecta cu cele mai noi tehnologii audio şi video, la a şasea ediţie a expoziţiei HI-FI Arena, desfăşurată la hotelul Radisson de pe Calea Victoriei,

De mâine şi până duminică vă puteţi delecta cu cele mai noi tehnologii audio şi video, la a şasea ediţie a expoziţiei HI-FI Arena, desfăşurată la hotelul Radisson de pe Calea Victoriei, în Capitală.

Nu mai puţin de 160 de mărci vor oferi publicului posibilitatea de a experimenta cele mai performante produse, de la sisteme high-end audio, incinte acustice, proiectoare multimedia, televiziune de înaltă rezoluţie, sisteme home cinema la sisteme de comandă şi control.

Cei care şi-au pus în gând să-şi investească banii în astfel de gadgeturi pot să lanseze comanda chiar la expoziţie. Ca să nu faceţi mai multe drumuri, producătorii de mobilier pentru aparatură electronică vor fi şi ei prezenţi la expoziţie.

Ediţia de anul trecut a HI-FI Arena a reunit 120 de mărci internaţionale şi a fost vizitată de 2.600 de persoane. Cel mai mare succes l-a avut telecomanda personalizată, care poate fi setată să pornească o combină muzicală, dar şi să închidă fereastra.

Anul acesta, expoziţia va fi deschisă între orele 10 şi 20, iar intrarea costă 30 de lei. 

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite