TUI ar putea include România în cataloagele sale turistice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
TUI ar putea include România în cataloagele sale turistice
TUI ar putea include România în cataloagele sale turistice

La trei ani de când şi-au retras activitatea din ţara noastră, reprezentanţii companiei germane TUI, unul dintre cei mai mari tour operatori din lume au venit la Mamaia şi analizează includerea României în cataloagele lor turistice.

Reprezentanții TUI vizitează litoralul românesc  în perioada 13-15 iulie la invitaţie ministrului Turismului, Elena Udrea, care i-a contactat pe aceştia în cadrul Bursei Internaționale pentru Turism de la Berlin

Oficialii TUI vor analiza, de asemenea, şi posibilitatea introducerii  unor linii aeriene directe între Germania și litoralul românesc. Astăzi, delegaţia companiei TUI va avea întâlniri cu hotelierii români de pe litoral.

Detllef Hohne, directorul TUI, a declarat că măsurile întreprinse de stat de eliminare a intermediarilor în administrarea plajelor, de introducere a obligativității deschiderii unităților de cazare pe întreaga durată a sezonului estival, respectiv de interzicere a construcțiilor pe durata sezonului, sunt de natură să îmbunătățească serviciile oferite și să dea o mai mare stabilitate pieței. 

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite