G4S Cash Services şi-a extins reţeaua centrelor de procesare cu un nou sediu în Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
G4S Cash Services şi-a extins reţeaua centrelor de procesare cu un nou sediu în Braşov
G4S Cash Services şi-a extins reţeaua centrelor de procesare cu un nou sediu în Braşov

La data de 16.10.2009, a fost inaugurat noul Centru de Procesare din oraşul Braşov. La ceremonia de deschidere au fost prezenţi Directorul General, Alice Tîrşea, Directorul Executiv al diviziei de cash G4S, Octavian Mârza, şi Directorul Regional Braşov al diviziei de cash G4S, Ana Pripină, alături de reprezentanţii autorităţilor locale şi ai clienţilor companiei din Bucureşti şi Braşov.

Amenajările în noul Centru de Procesare au durat aproximativ zece luni, iar investiţia companiei se ridică la aproximativ 2.600.000 lei. Clădirea dispune de o suprafaţă mai mare ce permite mărirea capacităţii de procesare numerar, condiţii mai bune de muncă pentru angajaţii G4S, un grad mai ridicat de securitate şi nu în ultimul rând creşterea standardului de calitate a serviciilor oferite clienţilor noştri.

„Modernizarea Centrului de Procesare din Braşov reprezintă un pas important din planul nostru de dezvoltare. Dacă la începutul verii am inaugurat centrul de Procesare din Craiova, în cel mai scurt timp urmează să deschidem Centre de Procesare la Timişoara şi Iaşi“ a spus Alice Tirşea, Director General G4S.

G4S este cel mai mare grup din lume ce oferă soluţii de securitate, specializat în externalizarea proceselor companiilor în sectoarele în care riscurile legate de securitate şi siguranţă sunt considerate a fi o ameninţare strategică. G4S este cel mai mare angajator cotat la Bursa de Valori din Londra şi listat, de asemenea, la Bursa de Valori din Copenhaga. G4S desfaşoară operaţiuni în peste 110 ţări şi are peste 570.000 de angajaţi.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite