S-a deschis cel mai mare hotel de cinci stele de pe litoral

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aflat la numai cinci kilometri de Constanţa, într-o zonă liniştită, cu o plajă proprie ce se întinde pe aproape patru hectare şi singura autorizată de Blue Flag, hotelul Vega este

Aflat la numai cinci kilometri de Constanţa, într-o zonă liniştită, cu o plajă proprie ce se întinde pe aproape patru hectare şi singura autorizată de Blue Flag, hotelul Vega este cunoscut tuturor ca fiind legat de celebrul film "Nea Mărin Miliardar". După un amplu proces de renovare şi modernizare, unitatea de cazare din Mamaia a fost relansată ieri şi clasificată la 5 stele, devenind astfel cel mai mare hotel din această categorie de pe litoral.

Hotelul Vega are 125 de spaţii de cazare dispuse pe opt nivele, toate cu vedere la mare, instalaţie individuală de climatizare, internet, minibar, safe, LCD, grup sanitar cu cabină de duş şi uscător de păr.

Investiţii de 13 milioane de euro

La primul etaj al hotelului există o zonă de relaxare, care cuprinde o saună şi un jacuzzi de patru persoane, un coafor, o sală de masaj şi un aparat pentru întreţinere corporală. În hotel a fost amenajată şi o gelaterie şi un magazin de obiecte destinate confortului propriu.

Compania Vega Turism a realizat amenajarea hotelului în urma unei investiţii de peste 13 milioane de euro, dintre care 10 milioane de euro au fost destinaţi pentru construcţie şi consolidare, restul mergând spre sectorul resurse umane. Conducerea firmei speră să îşi amortizeze investiţia în aproximativ 10 ani.

Preţurile pleacă de la 900 de lei de persoană pe noapte şi pot ajunge la 1.600 de lei. În tariful de cazare sunt incluse şi o serie de facilităţi: parcare gratuită, bazin adulţi şi copii cu apă încălzită, şezlong pentru plajă, acces la terenurile de volei, loc special de joacă pentru copii cu supraveghetor, transport turişti cu trenuleţul Vega. Hotelul are o sală de conferinţe cu o capacitate de 200 de locuri fixe în aranjament teatru.

Preţuri de cinci stele

O cameră dublă standard ajunge la:

900 lei/pers./noapte; family room -
1.500 lei/pers./noapte, junior suite
1.300 lei/pers./noapte; senior suite
1.600 lei/pers./noapte.

Un sejur trebuie să aibă minimum patru nopţi.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite