Romstal a inaugurat o nouă franciză la Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Investiţia în amenajarea unei francize Romstal poate ajunge la 20.000 de euro
Investiţia în amenajarea unei francize Romstal poate ajunge la 20.000 de euro

Producătorul de echipamente termo-hidro-sanitare, plăci ceramice, corpuri de iluminat şi echipamente electrice are 90 de magazine deschise în regim propriu şi 110 de unităţi în franciză

În anul 2009 Romstal şi-a extins reţeaua de francize şi în sud-estul Europei, deschizând opt magazine în Rusia, şi unul în Ucraina. „Pentru Romstal, franciza reprezintă mecanismul ideal de dezvoltare şi o alternativă la soluţia costisitoare a deschiderii de unităţi proprii”, a declarat, într-un comunicat, Enrico Perini, directorul de dezvoltare al Romstal şi acţionarul majoritar al grupului din care face parte compania.

Noul magazin Romstal, situat pe bulevardul Unirii din Buzău, are o suprafaţă de 160 de metri pătraţi, din care 40 sunt alocaţi showroom-ului şi 120 de metri pătraţi  magazinului şi depozitului.  

 

10.000 de euro, taxa de intrare

 

În România, Romstal a mai inaugurat în 2009 o franciză la Bârlad.

Aceste magazine în franciză, situate în zone cu vad comercial, au între 150 şi 250 de metri pătraţi. Investiţia totală se poate ridica până la aproximativ 20.000 de euro, sumă care depinde de mărimea spaţiului.

Taxa de intrare este de 10.000 de euro, iar durata contractului este de trei ani, cu posibilitate de reînoire. Francizorii care încheie un contract pe perioada anului 2009 nu plătesc taxa de intrare.

Reţeaua Romstal avea la sfârşitul anului trecut 147 de puncte de vânzare în România,  15 puncte de vânzare în Republica Moldova , 22 în Ucraina, patru în Rusia, 12 în Serbia, unul în Bulgaria şi unul în Italia. Grupul Romstal include mai multe firme, cele mai importante fiind Romstal Impex, Valrom Industrie (producător de sisteme de ţevi din plastic), Valplast Industrie (producător de ţevi şi fitinguri din PVC) şi dealer-ul auto Autoklass Center.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite