România Invest continuă achiziţiile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nimrod Zwik, director marketing Be Igloo
Nimrod Zwik, director marketing Be Igloo

Fondul de investiţii norvegian România Invest continuă în acest an investiţia pe piaţa imobiliară autohtonă prin alocarea a 40 de milioane de euro pentru achiziţii de apartamente.


Această sumă reprezintă doar avansurile ce vor fi achitate pentru cumpărarea de locuinţe off-plan. Astfel, investiţia totală se poate ridica la aproximativ 400 de milioane de euro, luând în calcul plăţile integrale ale apartamentelor. În aceste condiţii, bugetul fondului pentru acest an este aproape dublu faţă de valoarea investită de acesta pe piaţa locală în cursul anului trecut, care a fost de circa 215 milioane de euro, potrivit reprezentanţilor companiei. „Nu garantăm însă că acest buget va fi folosit în totalitate, pentru că trebuie să găsim oferta potrivită, casa care să îndeplinească absolut toate condiţiile de care are nevoie cumpărătorul român”, explică Bjorn Hauge, country manager al România Invest.

România, potrivită pentru investiţii


În condiţiile de piaţă de anul trecut, mulţi developeri au adoptat o atitudine „haotică”, conform oficialilor firmei. „Am încercat să rămânem pe poziţii şi să nu ne speriem ajungând la stagnare. Piaţa românească este una favorabilă încă pentu investiţii, de aceea am decis să continuăm şi în 2010”, susţine Nimrod Zvik, director de marketing al diviziei de vânzare al România Invest, Be Igloo.
În prezent, compania are colaborări cu proiecte precum Adama şi Diva din Braşov. Anul trecut, fondul de investiţii a vândut pe piaţa locală 45 de apartamente, iar pentru acest an au vizat vânzări de peste 80 de locuinţe.
În acelaşi timp, România Invest oferă inclusiv servicii de finanţare pentru potenţialii clienţi printr-un parteneriat cu Bank of Cyprus. „Acceptăm orice fel de venituri, chiar şi pe cele din străinătate ale românilor persoane fizice ce doresc achiziţia unei case prin credit imobiliar, iar perioada de creditare se poate întinde până la o perioadă de 35 de ani”, spune Carmen Popa, business development manager al Bank of Cyprus.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite