Häfele investeşte trei milioane de euro în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Häfele investeşte trei milioane de euro în România
Häfele investeşte trei milioane de euro în România

Häfele Gmbh, unul dintre principalii jucători de piaţa distribuţiei de feronerie pentru mobilier şi uşi, deschide a 34-a subsidiară din lume în România

Afacerea se bazează pe vechea structură a firmei Minerva Com, o afacere dezvoltată de la zero în ultimii 12 ani. Antreprenorul Ovidiu Toader, fondatorul Minerva Com, va conduce Häfele România din funcţia de director general.
„Häfele investeşte pentru început trei milioane de euro în stocuri şi lichidităţi. Suma se va dubla pe parcursul următorilor doi ani, în funcţie de realizările noii subsidiare”, se arată într-un comunicat al companiei. Anul 2011 este cel vizat pentru construcţia unui nou sediu şi a unui depozit central. Häfele România va avea patru showroomuri în România. Oraşele vizate sunt Timişoara, Sibiu, Oradea şi Bucureşti.

Ţinta pentru 2010, afaceri de cinci milioane de euro 

Compania va începe cu un efectiv 40 de persoane, urmând ca echipa să se dubleze în următorii trei ani. „Ne propunem o cifra de afaceri de cinci milioane de euro în 2010, suma urmând a fi dublată în 2012. Pentru anul 2011, Häfele România îşi propune să devină lider de piaţă în domeniul feroneriei pentru mobilă şi să joace un rol important pe piaţa feroneriei pentru uşi”, afirmă Ovidiu Toader.
Häfele Gmbh, fondată în 1923, este are 34 de subsidiare pe plan mondial şi însumează 4.600 de angajaţi pe toate continentele. Cifra de afaceri din 2008 a fost de 840 de milioane de euro. Häfele este producător de feronerie prin cele patru fabrici din Germania şi este distribuitor pentru alţi peste 1.500 de producători.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite