Nou management la Saint Gobain România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nou management la Saint Gobain România
Nou management la Saint Gobain România

Noul director al Grupului Saint-Gobain România este Constantin Hariton, fostul director general al Saint-Gobain Construction Products Romania, iar  noul director general al Saint-Gobain Glass va fi Ovidiu Păscuţiu.

Începând cu data de 1 septembrie 2009, Olivier Lluansi, cel care a deţinut funcţia de director general al Saint-Gobain Glass Romania din septembrie 2006, se mută în Polonia. El va prelua la Varşovia atribuţiile de director regional pentru Europa de Est în cadrul grupului Saint-Gobain. În calitate de director regional pentru Saint-Gobain Europa de Est, Lluansi va coordona activităţile Grupului în Polonia, România, Bulgaria şi Turcia.

Conducere românească

Astfel, conducerea societăţii franceze a fost predată unei echipe compuse aproape exclusiv din români. În perioada în care Lluansi a coordonat activitatea Saint Gobain România, compania a construit o fabrică de sticlă la Călăraşi, în urma unei investiţii de 130 de milioane de euro.
Grupul Saint-Gobain este prezent în 59 de ţări, are 209.000 angajaţi, 15 centre de cercetare-dezvoltare, sute de unităţi de producţie şi cifra de afaceri de 43,8 miliarde de euro în 2008.
În România Grupul Saint-Gobain are 1.100 angajaţi şi operează prin nouă societăţi, respectiv: Glass (producător de sticlă), Isover (producător de vată minerală), Construction Products Romania (cu două unităţi de producţie la Turda), Weber Romania (producator de adezivi, cu două unităţi de producţie, la Turda şi la Brăneşti), Conducte, Abrazivi (Satu Mare), Brodrene Dahl, Ventistal Marine (Tulcea, Brăila) şi MTI Impex Braşov (industria lemnului).

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite