Anchor ar putea extinde InCity Residences

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anchor ar putea extinde InCity Residences
Anchor ar putea extinde InCity Residences

Dezvoltatorul a cumpărat anul trecut un teren de 8.600 de metri pătraţi adiacent celui pe care este ridicat complexul din Calea Dudeşti. Lucrările la noul ansamblu ar putea începe anul viitor.

InCity Residences este finalizat în proporţie de 99%. În prezent se fac ultimele retuşuri. Petrecerea oficială de inaugurare va avea loc la sfârşitul acestei luni. Există deja persoane care s-au mutat în ansamblu. Printre acestea se află şi Ibrahim Paksoy, CEO al Anchor Grup. „Noul proiect se află încă pe planşa de lucru, nu avem o dată certă de începere şi nici nu am calculat o investiţie, nici măcar la nivel estimativ. Ceea ce vă pot spune însă este că ea va fi mai mică decât cea pe care am făcut-o în InCity – 70 de milioane de euro”, explică Paksoy, în cadrul unei vizite pe care ministrul pentru comerţ exterior al Turciei, Zafer Caglayan, a făcut-o la ansamblul InCity.

Nu s-a stabilit încă dacă noul proiect va fi denumit tot InCity Residences. Terenul pe care ar urma să fie edificat noul proiect are o suprafaţă de 8.600 de metri pătraţi. Ansamblul ar urma să cuprindă 350 – 380 de apartamente.

Apartamente de închiriat

Până acum, Anchor Grup a vândut aproximativ 200 de locuinţe din totalul de 502 unităţi locative existente în InCity, potrivit lui Cinar Tuncer, director de vânzări rezidenţiale în cadrul grupului. Suprafaţa totală a locuinţelor se ridică la 91.000 de metri pătraţi.  Preţurile variază între 1.550 şi  1.800 de euro pe metru pătrat, plus TVA.
Strategia grupului pentru InCity Residences cuprinde şi oferirea de apartamente spre închiriere. Nu există un număr fix de locuinţe destinate închirierii, aceasta urmând să se facă în funcţie de cerere. Chiria medie este de 10 euro pe metru pătrat, plus TVA. Suprafeţele variază între 63 de metri pătraţi pentru garsoniere şi 266 de metri pătraţi pentru un penthouse. 
Grupul Anchor are un portofoliu de trei milioane de metri pătraţi de teren în Bucureşti. Ibrahim Paksoy spune că noile proiecte ale companiei vizează segmentele office şi rezidenţial. Noi proiecte pe retail sunt excluse deocamdată.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite