Reebok îl dă în judecată pe producătorul de încălţăminte sport, Nike

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Producătorul de echipamente sportive Reebok International a intentat proces companiei Nike, cel mai mare producător de încălţăminte sport din lume pentru conceptul unui pantof sport care poate

Producătorul de echipamente sportive Reebok International a intentat proces companiei Nike, cel mai mare producător de încălţăminte sport din lume pentru conceptul unui pantof sport care poate fi rulat şi îndesat într-o servietă. Reebok a cerut judecătorilor să ceară companiei Nike oprirea producţiei de bascheţi în a căror realizare este folosită "tehnologia plierii" pentru care Reebok a obţinut patentul în luna ianuarie.

Dosarul pretinde că cei 11 pantofi sport prezentaţi în colecţia "Nike Free" folosesc această tehnologie. Dar compania Reebok este cunoscută pentru nenumăratele procese intentate rivalilor din 1990 până astăzi, printre care cele în care a adus în faţa judecătorilor companii ca Wal-Mart, J.C. Penney şi Payless ShoeSource, scrie "International Herald Tribune". "Vom încerca mereu să ne protejăm tehnologiile pe care le dezvoltăm ca un rezultat al muncii noastre", a afirmat purtătorul de cuvânt al Reebok, Denise Kaigler. Procesul este primul de acest fel intentat companiei Nike.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite