RA-APPS lansează noi oferte de lux

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai important activ scos la vânzare pe piaţa imobiliară este o clădire din sectorul 1 al Capitalei. Pe lângă hotelurile şi cluburile de agrement pe care intenţionează să le vândă

Cel mai important activ scos la vânzare pe piaţa imobiliară este o clădire din sectorul 1 al Capitalei.

Pe lângă hotelurile şi cluburile de agrement pe care intenţionează să le vândă prin licitaţie, RA-APPS a înnoit ieri oferta pe piaţa imobiliară cu spaţii comerciale, terenuri, dar şi apartamente poziţionate în zonele scumpe ale Capitalei.

, RA-APPS a organizat o serie de licitaţii prin care încerca să vândă Hotelul Dacia din staţiunea Neptun, Clubul Floreasca din Capitală şi două vile din Sinaia, active pentru a căror achiziţie nu prea s-a înghesuit nimeni.

Deşi pentru aceste locaţii importante preţul de pornire a fost probabil principala piedică în găsirea de muşterii, regia de protocol a statului a hotărât să înnoiască lista ofertelor imobiliare cu o nouă "infuzie", de data aceasta de spaţii comerciale, terenuri şi apartamente amplasate în cele mai scumpe zone ale Capitalei.

Noua ofertă conţine un număr de treisprezece locaţii, pentru care Executivul a aprobat ieri organizarea de licitaţii în vederea vânzării. Cea mai valoroasă ofertă scoasă la bătaie de RA-APPS este un imobil sitauat în strada G. Clemanceau care dispune de o suprafaţă utilă de 664 de metri pătraţi.

Magazine pe cele mai scumpe arterere comerciale

Statul intenţionează de asemenea să vândă un apartament situat într-o altă zonă de lux a Capitalei, pe Şoseaua Kiseleff, cu o suprafaţă de 272 de metri pătraţi. La capitolul spaţii comerciale, oferta RA-APPS conţine locaţii amplasate în zone imobiliare scumpe cum ar fi cea din B-dul Bălcescu, Calea Victoriei, Constantin Mille, Piaţa Rosetti sau Fabrica de Glucoză, de pe platforma Pipera.

Pe fondul seriilor de licitaţii, regia protocolului de stat îşi va restructura activitatea, peste 90% din angajaţii sucursalelor Măgurele, Băneasa şi Pipera urmând să fie concediaţi. "Vom avea doar trei mari sucursale în ţară. O sucursală mare la Sinaia, una la Neptun şi restul în Bucureşti", a declarat secretarul general al guvernului, Ilie Bolojan, care susţine că aceste măsuri vor duce la reducerea drastică a cheltuielilor statului existente în protocolul de stat.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite