Patronii cer ajutorul statului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderii confederaţiilor patronale reprezentative la nivel naţional se declară extrem de îngrijoraţi de spectrul crizei financiare, care va lovi în primul rând firmele mici şi mijlocii. De

Liderii confederaţiilor patronale reprezentative la nivel naţional se declară extrem de îngrijoraţi de spectrul crizei financiare, care va lovi în primul rând firmele mici şi mijlocii.

De aceea, conducerea Consiliului Naţional al IMM solicită guvernului să suporte din bugetul statului diferenţa dintre dobânzile bancare calculate în momentul întocmirii planurilor de afaceri aferente proiectelor pentru accesarea de fonduri europene şi dobânzile de acum.

„Avem nevoie şi de o lege a contractelor economice construită astfel încât statul să nu mai întârzie plata partenerilor privaţi“, a declarat Ovidiu Nicolescu, preşedintele Consiliului IMM.

La rândul său, preşedintele Alianţei Patronale „Business România“, George Constantin Păunescu, propune ca statul „să garanteze casele pe care întreprinzătorii le-au pus gaj pentru a iniţia o afacere pe cont propriu“.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite