Oferte de minim 3,75 milioane de lei pentru vânzarea Abrom Bârlad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Investitorii interesaţi de fabrica de produse abrazive Abrom Bârlad pot depune, până cel mai târziu la 20 martie, oferte cu o valoarea minimă de 3,75 milioane lei, după ce firma Vigotex,

Investitorii interesaţi de fabrica de produse abrazive Abrom Bârlad pot depune, până cel mai târziu la 20 martie, oferte cu o valoarea minimă de 3,75 milioane lei, după ce firma Vigotex, controlată de omul de afaceri Ionel Maftei, a avansat un preţ de 3,4 milioane lei, la începutul lunii februarie. "Mâine, 19 februarie, vom lansa un anunţ de supraofertare.

Pasul de licitaţie a fost stabilit de creditorii societăţii la 350.000, astfel că ofertele trebuie să fie de cel puţin 3,75 milioane de lei", a declarat Corneliu Mititelu, asociat coordonator al Management Reorganizare Lichidare Iaşi, lichidatorul Abrom. La începutul lunii februarie, lichidatorul Abrom a primit o ofertă din partea firmei Vigotex Bârlad pentru preluarea secţiei de produse abrazive, activul funcţional al societăţii, la un preţ de 3,4 milioane lei.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite