NEPI negociază cu BelRom

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele două companii au reluat discuţiile pentru cumpărarea unui parc de retail din Focşani.

New Europe Property Investments (NEPI) a încheiat în ianuarie un acord de vânzare-cumpărare prin care va prelua, în acest an, un mare parc de retail din România, al cărui principal chiriaş este un important lanţ de hipermarketuri, se arată într-un raport al fondului de investiţii imobiliare.

„Managementul continuă negocierile cu BelRom, într-o încercare de a rezolva anumite dificultăţi. După sfârşitul anului (2009), grupul a intrat într-un acord de vânzare-cumpărare pentru achiziţia parţială a unui parc de retail dominant din România, cu opţiunea de a prelua ulterior restul proprietăţii. Principalul chiriaş este un lanţ internaţional de hipermarketuri”, se arată în raportul anual al NEPI.

 

Cea mai mare tranzacţie din 2009

 

NEPI a cumpărat anul trecut de la BelRom parcul comercial European Retail Park Brăila, pentru 63 milioane de euro. Aceasta a fost cea mai mare achiziţie imobiliară a anului trecut. Tranzacţia prevedea preluarea a trei proiecte de retail dezvoltate de firma Belrom Real Estate şi era structurată în două componente, respectiv bani cash şi acţiuni emise de companie.

Investiţiile totale în aceste trei proiecte urmau să treacă de 160 milioane de euro, potrivit declaraţiilor anterioare ale reprezentanţilor fondului.

Economie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite