Mallurile readuc cinematograful în provincie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Efervescenţa de pe piaţa centrelor comerciale ridică şi afacerile companiilor care operează cinematografe. Nu mai puţin de 10.000 de metri pătraţi din mallurile din provincie au fost

Efervescenţa de pe piaţa centrelor comerciale ridică şi afacerile companiilor care operează cinematografe. Nu mai puţin de 10.000 de metri pătraţi din mallurile din provincie au fost închiriate de la începutul anului trecut către operatorii de săli de proiecţie a filmelor.

Pe tot parcursul lui 2007 şi în acest an un singur jucător a fost, potrivit companiei de consultanţă Colliers International, "cu adevărat activ". Cinema City a deschis deja două noi locaţii în mallurile Iulius din Timişoara şi Iaşi.

3.000 de mp de cinema şi la Brăila

Şi tot Cinema City va inaugura, în luna octombrie, un spaţiu destinat vizionării filmelor la Brăila. Cei 3.000 de metri pătraţi se află în European Retail Park, primul mall din oraşul de pe malul Dunării. Întregul proiect, care va fi inaugurat la finele acestei luni, va avea o suprafaţă închiriabilă de 44.000 de metri pătraţi.

Mallul este dezvoltat de Compania Bel Rom Real Estate şi este urmare a unei investiţii de 60 milioane euro. În cadrul parcului este inclus şi un hypermarket Carrefour cu o suprafaţă totală închiriabilă de 11.700 metri pătraţi, unitate care a fost deja deschisă la sfârşitul anului trecut. Centrul beneficiază, de asemenea, de 1.400 locuri de parcare.

Bel Rom Real Estate mai deţine în România două parcuri de retail, unul la Sibiu, inaugurat în toamna anului 2006, şi altul la Târgu Mureş, lansat anul trecut. Compania a anunţat că va construi alte parcuri de retail în oraşe precum Bacău, Focşani, Deva, Bucureşti sau Râmnicu Vâlcea.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite