Noi divizii Jones Lang LaSalle în 2010

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Noi divizii Jones Lang LaSalle în 2010
Noi divizii Jones Lang LaSalle în 2010

Compania  de consultanţă imobiliară Jones Lang LaSalle (JLL) intenţionează ca anul viitor să lanseze două noi departamente de consultanţă, unul activ pe segmentul industrial şi celălalt oferind servicii de property management.

„Condiţiile actuale de piaţă sunt provocatoare, iar asta înseamnă că agenţiile trebuie să furnizeze consultanţă adecvată şi profesionistă clienţilor lor”, spune Thierry Delvaux, managing director al Jones Lang LaSalle România, într-un comunicat. La rândul său, John Duckworth, managing director al JLL în Europa Centrală şi de Est, subliniază angajamentul companiei pe piaţa românească şi intenţia de a se sprijini pe aceasta pentru a-şi întări poziţia ocupată la nivel de regiune.

Mişcări interne

Până la deschiderea celor două departamente, conducerea JLL îşi întăreşte echipa de consultanţi pe segmentul office, formată în prezent din cinci membri. Astfel, Marius Scuta a fost numit director al departamentului de profil din cadrul Jones Lang LaSalle România. Acesta are o experienţă de cinci ani pe piaţa închirierilor de spaţii de birouri din România, activând în şi conducând departamentele de profil ale două companii internaţionale. Tot în cadrul diviziei de birouri a JLL, Sînziana Zainea a fost desemnată senior consultant. Aceasta a lucrat pe segmentul office mai mult de cinci ani, atât pentru o companie internaţională, cât şi pentru un developer de talie mare.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite