Selgros cere insolvenţa Flamingo International

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Selgros cere insolvenţa Flamingo International
Selgros cere insolvenţa Flamingo International

Selgros Cash&Carry a acţionat în instanţă Flamingo International şi cere demararea procedurii de insolvenţă a retailerului de produse IT şi electrocasnice, pentru o datorie de aproape 70.000 de lei, potrivit unui comunicat al Flamingo, citat de NewsIn.

Reprezentanţii retailerului de produse IT şi electrocasnice spun că Selgros nu a încercat să clarifice situaţia înainte de demararea acestei acţiuni. „Între Flamingo şi Selgros a existat o colaborare de lungă durată, Flamingo având calitatea de furnizor de produse IT şi electrocasnice, iar Selgros având calitatea de beneficiar, comercializând produsele achiziţionate de la societatea noastră, prin lanţul său de magazine‟, se explică în comunicat.

Afaceri în scădere

Retailerul de produse electronice Flamingo International şi-a adâncit puternic pierderile în primele şase luni din acest an, la 22 de  milioane de lei, adică 5,25 milioane de euro, în condiţiile în care afacerile s-au comprimat cu 24% faţă de perioada similară din 2008. În primul semestrul din 2008, compania raportase o pierdere de 1,88 milioane lei.
Cifra de afaceri a Flamingo a însumat 369 de milioane de lei, adică 87,27 milioane de euro în primele şase luni din 2009, cu 24% mai mică decât cea raportată pentru aceeaşi perioada din 2008.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite