Încasări-record la casele de pariuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Calificarea după opt ani a naţionalei la un Campionat European i-a determinat pe români să dubleze sumele pariate pe meciurile de fotbal. "Miza medie a crescut considerabil, de la 1,5

Calificarea după opt ani a naţionalei la un Campionat European i-a determinat pe români să dubleze sumele pariate pe meciurile de fotbal.

"Miza medie a crescut considerabil, de la 1,5 euro- 2 euro/bilet, într-o perioadă obişnuită a anului, la 2,5 euro - 3 euro/bilet, în acest moment", a declarat pentru "Adevărul" Daniel Smeadă, PR manager la Astra Sport Bets. El spune că cele mai ridicate sume pariate pe meciul România-Franţa sunt de 100 lei - 150 de lei.

Potrivit lui Liviu Popovici, director general la StanleyBet, profiturile companiei pe care o conduce va depăşi toate recordurile de încasări. "Ne aşteptăm să vedem o afluenţă de suporteri luând cu asalt casele de pariuri, însă aşteptările ne-au fost depăşite", a declarat Popovici.

Vânzările din perioada Campionatului European cresc cu peste 30% faţă de o perioadă obişnuită

Calificarea după opt ani a naţionalei la un Campionat European i-a determinat pe români să dubleze sumele pariate pe meciurile de fotbal.

Potrivit lui Liviu Popovici, directorul general al Stanleybet, calificarea României la Campionatul European de Fotbal din Elveţia şi Austria va depăşi toate recordurile de încasări ale companiei.

"Dacă până acum oamenii erau interesaţi de pariuri pur şi simplu, prezenţa naţionalei condusă de Victor Piţurcă va stârni un interes considerabil printre microbiştii români. Este de aşteptat să vedem o afluenţă foarte mare de suporteri care se vor îndrepta spre casele de pariuri", a declarat Popovici.

El a estimat o creştere a încasărilor cu 30%-60%, în funcţie de atractivitatea echipelor care se vor califica în fazele superioare ale competiţiei.Potrivit lui Daniel Smeadă, PR manager al Astra Sport Bets, nu doar încasările cresc în această perioadă, ci şi sumele pariate.

"Miza medie a crescut considerabil, de la 1,5 euro- 2 euro/bilet, într-o perioadă obişnuită a anului, la 2,5 euro - 3 euro/bilet, în acest moment", a declarat Smeadă pentru "Adevărul". El spune că cele mai ridicate sume pariate pe meciul România-Franţa sunt de 100 lei - 150 de lei.

Întrebat despre câştigurile din această perioadă ale caselor de pariuri sportive, reprezentantul Astra Sport Bets spune că acestea sunt mici deocamdată. "După cum este trendul, şi anume faptul că până acum au învins favoritele, casele de pariuri sunt pe minus", a precizat Smeadă.

România, campioană europeană pentru 2.500 de români

Potrivit informaţiilor furnizate de Astra Sport Bets, 2.500 dintre clienţii companiei văd România campioană europeană.

În disputa de aseară, aproximativ 12.000 de clienţi au pariat pe România şi tot cam atâţia, pe Franţa.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite