Triplă lansare pentru ING Real Estate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Triplă lansare pentru ING Real Estate
Triplă lansare pentru ING Real Estate

ING Real Estate Development a deschis trei noi complexuri comerciale: Les Champs în Franţa, CAN Amsterdam din Olanda şi Bahnhofsplatz Blankenese din Hamburg, Germania. 

Cel din urmă este mai mult decât un simplu mall, complexul desfăşurat pe o suprafaţă de 22.000 de metri pătraţi, inlcuzând şi opt clădiri de birouri sau de locuinţe.

Amenajarea a presupus şi restaurarea unei staţii istorice pentru trenuri.

Centrul Comercial Les Champs din St. Brieuc este amenajat ca un oraş, cu nenumărate alei pietonale inspirate din istoria oraşului. Complexul de 11.500 de metri pătraţi are 25 de magazine tip boutique, unele fiind reprezentanţe ale unor branduri de renume, precum H&M, Street One sau New Yorker. Acestora li se adaugă supermarketuri, restaurante şi fast-fooduri, centre de înfrumuseţare şi relaxare.

CAN adaugă 8.600 de metri pătraţi de spaţii comerciale unui complex deja existent în Amsterdam şi este de fapt doar prima fază a unui proiect care presupune transformarea centrului comercial într-un adevărat cartier. În următoarea etapă  vor fi construite 40 de locuinţe şi o parcare multi-etajată cu 800 de locuri.

Compania a demarat şi lucrările de construcţie a unui muzeu al filmului în Amsterdam. Noua clădire va reprezenta punctul de interes al unui proiect mixt, care se va întinde pe 20 de hectare.

Arhitectul austriac Delugan Meissl, cel care a proiectat şi muzeul Porsche din Stuttgart, este cel care a făcut planurile pentru acest stabiliment dedicat istoriei cinematografiei. Arhitectura este abstractă şi futuristă, iar punctul forte va fi deschiderea panoramică spre portul oraşului.

Muzeul va fi deschis oficial la sfârşitul anului 2010.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite